Foarte Simplu!

Daca sunteti client:

 1. Accesati sectiunea “Adauga cerere”.
 2. In aceasta sectiune veti gasi un formular simplu in care solicitam un minim de informatii pentru a intelege nevoile Dvs. si pentru a va putea contacta.
 3. Daca intampinati dificultati in completarea cererii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0743 870 073.
 4. Dupa completarea si trimiterea formularului, in cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al Traduceri24.ro.
 5. Reprezentantul nostru va solicita toate informatiile care sunt necesare traducatorilor pentru oferirea unui pret pentru lucrarea Dvs.
 6. Dupa primirea informatiilor de la Dvs., noi lansam pe platforma Traduceri24.ro o licitatie la care vor fi invitati sa participe toti traducatorii eligibili pentru lucrarea ceruta de Dvs.
 7. Licitatia se incheie in momentul in care selectati un traducator castigator, moment in care veti primi pe email si sms datele de contact ale traducatorului.
 8. Dvs. alegeti cea mai buna oferta, in functie de criteriile dorite (cel mai bun pret, cel mai mic termen de finalizare, etc.)
 9. Dupa alegerea ofertei veti fi contactat de traducatorul ales de Dvs. pentru intocmirea traducerii.
 10. Traducerea va fi intocmita si predata de catre traducator in termenul stabilit in oferta.

Daca sunteti traducator

 1. Accesati sectiunea “Login”.
 2. Completati datele solicitate si creati un cont de Traducator.
 3. Configurati contul Dvs. pentru a primi cereri de oferta compatibile cu activitatea pe care o desfasurati – specializare, limba si locatie.
 4. Urmariti activitatea din contul Dvs., dar si email-urile primite de la Traduceri24.ro, pentru a fi la curent cu cererile de traducere valabile.
 5. Accesati cererile de oferta care va intereseaza si depuneti o oferta de pret si un termen de finalizare inainte de inchiderea licitatiei.
 6. Clientul este notificat constant pentru fiecare oferta postata, iar daca acesta va alege  oferta Dvs., veti fi informat prin email si veti primi datele de contact ale clientului pentru intocmirea traducerii.