Ai nevoie de un traducator interpret in Bucuresti?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la traducatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie tradus, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, traducatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la traducatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Traducatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top Interpretariat in Bucuresti pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 182181 - Interpretariat Engleza Romana
Servicii solicitate: Interpretariat Limba sursa: Engleza Limba tinta: Romana Localitatea: Online Durata evenimentului: 2 ore Detalii:Buna ziua,Va rog sa ne transmiteti o oferta pentru servicii de interpretariat RO-EN pentru un eveniment on-line.Evenimentul este organizat de ************ si reprezinta un atelier educational de tip Biblioteca Vie, care dureaza 2 ore, adresat unui grup de 25- 30 elevi romani. Invitatii speciali ai evenimentului sunt 4 ingineri din America. Tema principala a discutiei este importanta domeniilor STEM (Stiinte, Tehnologie, Inginerie, Matematica).Evenimentul va avea loc in date de Sambata, 23 ianuarie 2021, intre orele 17:00 - 19:00.Astept raspunsul dvs. privind oferta de pret.Multumesc!

De ce sa lucrezi cu Traduceri24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 1000 de traducatori, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Traducatori în toată ţara

Majoritatea traducatorilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 1000 de traducatori îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o traducere urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un traducator chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Traducatorii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza traducatorii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!